Omgeving

Op wandelafstand van het centrum van Arcen, de kasteeltuinen, Bierbrouwerij Hertog Jan, recreatiepark Klein Vink en het bekende Thermaalbad.

Evenementen

In de buurt van Arcen is altijd wel iets bijzonders te beleven.

Meer info

Een compleet overzicht van evenementen vindt u op deze pagina
Bekijk Evenementen

Reviews

Onze gasten zijn zeer positief over onze Bed & Brekfast!

Meer info

Nieuwsgierig naar wat onze gasten precies vinden?
Toon reviews

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meer info

Volg het laatste nieuws en blijf op de hoogte van B&B Knooppunt 70
Bekijk nieuws
  • Zwembad
  • Parkeren op eigen terein (obv beschikbaarheid)
  • Privé badkamer
  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi

Arcen

Arcen (in het Arcens Árse) is de noordelijkste kern van de gemeente Venlo in Nederlands Limburg, zo’n 12 kilometer ten noorden van de stad Venlo. Arcen ligt aan de meest oostelijke Maasbocht.

 

Bierbrouwerij Hertog Jan

Op loopafstand (300m) van onze Bed en Breakfast ligt de Hertog Jan bierbrouwerij. 

Bij de Hertog Jan Brouwerij in Arcen kun je de authentieke koperen brouwketels en de sfeervolle kelder met flessen Grand Prestige van diverse jaargangen bewonderen.

Je bent van harte welkom voor een rondleiding. Gedurende een uur lang volgt u, onder begeleiding van een ervaren gids, het complete brouwproces. Je ruikt de hop, proeft de mout en natuurlijk… het bier. En je ontdekt de passie waarmee het bier gebrouwen wordt.

Kasteeltuinen

Wandel zelf door de prachtige tuinen van kasteel Arcen. Een dagje naar de kasteeltuinen is een leuk en uniek uitje voor jong en oud. Er is hier wat te doen voor iedereen. Wandelen door de bloemen of gezellig midgetgolfen. En is het dan tijd voor een kopje koffie en wat lekkers? Dan kunt u terecht bij de horeca gelegenheden die aanwezig zijn op het park.

Foto impressie

Wij heten u van harte welkom!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan horen we het graag. Bent u er al uit en wilt u meteen boeken? Dat kan makkelijk en snel via onze boekingspagina.