Reviews

Op wandelafstand van het centrum van Arcen, de kasteeltuinen, Bierbrouwerij Hertog Jan, recreatiepark Klein Vink en het bekende Thermaalbad.

Kamers

Bed en Breakfast Knooppunt70 in Arcen is een woonboerderij met 4 Kamers.

Meer info

Nieuwsgierig naar alle faciliteiten die inbegrepen zijn?
Bekijk kamers

Omgeving

In Arcen zijn veel dingen toe doen.

Meer info

Nieuwsgierig naar wat er te beleven is?
Bekijk omgeving

Nieuws

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meer info

Volg het laatste nieuws en blijf op de hoogte van B&B Knooppunt 70
Bekijk nieuws
  • Zwembad
  • Parkeren op eigen terein
  • Privé badkamer
  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi

Reviews

Onze gasten zijn altijd erg tevreden over hun verblijf bij Knooppunt 70. De reviews die hier worden weergegeven komen rechtstreeks van bedandbreakfast.nl.

Kimberley
Kimberley
juni 2020
Lees verder
Sociale eigenaren, met goede service en denken mee wat je kunt ondernemen in deze tijd. De B&B zit niet pal in het centrum waardoor je lekker in een ruime tuin kunt zitten en een rustige omgeving hebt. Qua afstand tot de bezienswaardigheden was het allemaal goed te doen. Slaapkamer was netjes, met rolluiken om het licht goed uit te kunnen sluiten. We hebben genoten!
Frankalex
Frankalex
September 2019
Lees verder
Süßes B&B mit tollem Garten, Pool und Sitzgelegenheiten. Pferd zum streicheln. Zimmer leicht in die Jahre gekommen aber absolut ausreichend. Nette Gastgeber und tolles Frühstück
Corry
Corry
juli 2019
Lees verder
Dit is een topper! Prachtige kamer, heerlijk bed, uitstekende badkamer, geweldig ontbijt. Super hartelijke ontvangst en alles tot in de puntjes geregeld! En de tuin....Wat een heerlijkheid! Ik ga graag nog eens terug!
Ria
Ria
juni 2019
Lees verder
Heerlijk ontbijt ! Goed gelegen om wandel-en fietsactiviteiten te starten. Brouwerij Hertog Jan zeer dichtbij,een bezoek waard. Na een zwoele dag is het zwembad een super afsluiter. In de mooie tuin kan je zalig chillen met een boek.
Martijn
Martijn
maart 2020
Lees verder
Erg schone en nette B&B Uitgebreid assortiment aan (fris)drank verkrijgbaar Zeer uitgebreid en goed verzorgd ontbijt.
Oskar Lache
Oskar Lache
September 2019
Lees verder
Freundlicher, persönlicher Empfang von Peter. Die Empfehlung, “Eat & Biercafe de Hertog Jan Prooverij“ war ein Supertip. Nach ruhigem Schlaf, gab es ein abwechslungsreiches Frühstück. Wir genossen die beschauliche Atmosphäre des Hauses und wurden von Bianca freundlich bewirtet. Das Preis - Leistungsverhältnis ist sehr gut.
Diane
Diane
juli 2019
Lees verder
Heerlijk ontbijt ! Goed gelegen om wandel-en fietsactiviteiten te starten. Brouwerij Hertog Jan zeer dichtbij,een bezoek waard. Na een zwoele dag is het zwembad een super afsluiter. In de mooie tuin kan je zalig chillen met een boek.
Claudia Norda
Claudia Norda
mei 2019
Lees verder
Sehr schöne Unterkunft. Sehr freundliche herzliche Gastgeber-Familie. Leckeres Frühstück. Wir waren zu siebt (Wandergruppe) & allesamt begeistert. Sehr angenehm ist die Nähe zur Hertog Jan-Brauerei. Nach einem leckeren Bierchen fällt man quasi in 400 Meter fussläufiger Entfernung in ein bequemes Bett :o))
Dirk-Jan van Weezel
Dirk-Jan van Weezel
december 2019
Lees verder
De prijs / kwaliteit verhouding is uitstekend !!! Wat een verassing en ik kan deze iedereen aanraden !
Koens
Koens
augustus 2019
Lees verder
We hebben genoten...Super voor mekaar!! Komen nog wel eens terug en dan hopen dat we weer van het zwembad kunnen genieten!! Motors achter slot en binnen..ga zo door!!
Vlietinck Martine
Vlietinck Martine
augustus 2019
Lees verder
Heel erg vriendelijk ontvangen. Ruime, luchtige en zeer nette kamers. Lekker ontbijt. Mooie tuin en gezellige zithoekjes, ook als het regent. Rustige ligging maar toch heel centraal. Meer dan de moeite om uit te proberen.
Els Kurvers
Els Kurvers
juli 2019
Lees verder
Alles was goed geregeld. Hebben een leuke fietsvakantie gehad in Noord-Limburg. Gastvrij, een heel mooie grote tuin met zwembad. Konden s,avonds een kaartje leggen in de serre. Komen zeker nog een keertje terug.
Trudy Bols
Trudy Bols
april 2019
Lees verder
Het is heerlijk alsof je thuis komt zo vriendelijk zo gastvrij zo liefdevol, je merkt dat deze mensen het met zoveel liefde doen. Het ontbijt was zeer uitgebreid en heerlijk vers gebakken gebakken croissants. Een super locatie zeer de moeite waard om te gaan.

Wij heten u van harte welkom!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan horen we het graag. Bent u er al uit en wilt u meteen boeken? Dat kan makkelijk en snel via onze boekingspagina.